torsdag 28. oktober 2010

Riviera Maison

Her er noen inspirasjons-bilder fra Riviera Maison. Sååååå masse jeg ønsker meg...drømme..drømme...........................





tirsdag 26. oktober 2010

Design & Gave ;o)

 Nå er det full sving på butikken på Amfi Senteret med om-møblering,  rydding & maling. Butikken skal bli  mindre, men dog mye koseligere og intim. Dette blir spennende ;o) Butikken skal stå klar til helgen (håper vi) så da må du ta deg en tur innom og se på alle godsakene fra bl.a Tina Woodstrup, Lene Bjerre, Bloomingville, Nomi import, Sagen m.m. Følg med på hva som skjer i butikken på lbdesign-elisabeth.blogspot.com. Velkommen :o)








mandag 25. oktober 2010

Vintage bilder

Noen koselige vintage bilder en kald høst morgen . Enjoy ;o))








søndag 24. oktober 2010

Velkommen inn ;o)

 Når en gjør alt selv på huset så tar det lang tid. Faktisk så har vi en hel andre etasje som er så å si et tomt skall. Vi skulle hatt begynnt på det for en stund siden men med to barn og jobber blir det lite tid til overs...Gleder meg til tiden kommer da vi skal innrede, og håper at den tiden ikke er alt for langt unna (kanskje vi må ringe Sinnasnekkeren, haha ).  Det som vi har gjordt ferdig er vi ihvertfall fornøyde med...og skulle du en gang ta turen innom er gjestetoalettet ett av de siste rommene som stod ferdig. Velkommen inn ;o)
Baderomsinnredningen er Italiensk og kjøpt hos våre gode venner Liv & Kristoffer på Skude Rør ;o)
Sjablong kjøpt på hjem kjære hjem..bildet er bare skrevet ut av papir.

Englevinger fra Kremmerhuset og romduft fra franske Mathilde.M. ;o)

lørdag 23. oktober 2010

Jess, putene mine har kommet :oDD


  Og dette er beviset på at det dyreste ikke alltid er det flotteste for disse er bestillt
 på H & M Home ;o) Elsker dem ;o)))


Husmorferie ;o)

 Ååååh, vondt i armene!! To dagers shopping i Stavanger tar vist på en sliten husmor. Herlig å komme seg litt bort da med god venninne og barre kose seg med handling, hotell, god mat ,vin og kaffe ;o) Ble vel litt for mye i posene da. Fant en kjempe søt dørmatte fra Bloomingville på en koselig inerteriør-butikk som het Hos Tora. Dro faktisk med meg ikke mindre enn tre små lysekroner også som jeg falt helt pladask for (bilder kommer) ikke rart at armene ble lange, hehe ;o)

torsdag 21. oktober 2010

65 dager til jul .... :-)

 

Noen inspirasjonsbilder til jul ...og mange flere kommer. Jeg elsker jul.


onsdag 20. oktober 2010

Å salige ferie

Jeg fikk faktisk vondt i ørene i dag da jeg leverte han minste i barnehagen i dagmorges av den kalde vinden. Gradestokken krypper lengre og lengre nedover og viste 3 grader og da begynner tankene å flytte seg litt sørøver mot varmere bredde grader. Vi har vært så utrolig heldige å fått bodd i Qatar i Arabia det siste året og jeg merker at nå hadde det vært deilig å reist nedover igjen...ihvertfall barre en bitteliten tur  :-) Hjelper ikke så mye heller at svogeren min var i India i går natt og så soloppgangen i Taj Mahal, og snart reiser Broderen til Dubai og søss skal til Venecia.... Jeg får vel bare drømme jeg..... for det lengste jeg kommer meg er Stavanger (men det skal faktisk bli herlig barre det og  ;-) )

mandag 18. oktober 2010

Stuen

Blogg, here I come!

Oj, dette var jammen vanskelig. Virker så lett når jeg har lest og sett på alle de flotte bloggene folk har laget. Dette tar nok tid. Men kanskje med tid og stund..blir denne bloggen noe tess også ;o) Ha en god kveld.