fredag 31. desember 2010

Godt nytt år


 Så nå ser vi enden på dette året også. Det har vært ett fantastisk år med både nye spennende jobber og halve året i den herlige persiske gulf. Årene går fortere og fortere år for år og det er ikke tid lengre for noen nyttårsforsetter...men jeg håper det nye året blir like bra og spennede som det forrige. Nyttår i år blir feiret hos våre beste venner med kalkun og alt som hører til :-) Godt nyttår til alle ;o)

 




søndag 12. desember 2010

fredag 10. desember 2010

Vinterens første snø ......

Over to år siden jeg så snø sist nå og det er virkelig koselig når nysnøen har lagt seg.  Jeg bor i "Norges Sommerby" men jeg tror jammen meg den er norges vakreste vinterby også ;o)))





torsdag 2. desember 2010

O jul med din glede ;o)

Noen koselige vintage julebilder i kulden :o)
Brrrrrrr........






onsdag 1. desember 2010

Nytt konsollbord

 For inntil ett par år siden var det bare stasjonær PC vi brukte, og det tar jo sin plass for å si det sånn. Vi kjøpte ett skrivebord som stod i stil med noen av de andre møblene. Siden har det stått i stuen - og nå i senere tid (når vi har fått større hus) i spisestuen. I går kjøpte vi nytt , søtt konsollbord..trenger ikke allverdens plass for en bærbar PC - ble mye mye bedre :o)



Off og off...virker som om jo mer oppbevaring man har jo mer samler det seg ting vi ikke trenger!



Ble mye koseligere :o))) Og ryddigere! Konsollbord fra Bohus, lampeskjermen bak er nyinnkjøpt på Design & Gave og satt på en lampefot fra Ikea. Skal kjøpe ny stol i stoff å ha ved bordet, nå bruker vi bare en av spisestue-stolene som etterhvert skal males hvite.