mandag 31. januar 2011

Loppefunn

Tok en kjøretur innom diverse bruktbutikker i dag og fant dette søte sølvbrettet til 20 kroner!! Kjempe koselig å sette ting å tang på. Tenkte først jeg skulle ha det til fløtemugge og sukkerskål, men endte til slutt på gangen med lyslykter på ;o)

Tenk 20 kr! Hahaha..Me like ;o)
Kjøpte ny svart postkasse også i dag, bilder kommer senere ;o)






Muggen og sukkerskålen er fra Lisbeth Dahl. Telys-lyktene er kjøpt i Qatar ;o)


Bildene blir ikke så bra for tiden. Har mistet laderen til speilreflekskemera :o((
Hadde nermere tohundre personer som besøkte bloggen i går kveld, kjempe koselig :oDD



Klem


 

søndag 30. januar 2011

For en god idè for flotte serviettringer!!!!


 Hvorfor ikke lage serviettringer av knapper!! For en god idè...der er jo haugevis av nydelige knapper der ute! Med denne i ideèn fester du ståltråd med fjær i bak knappen. Syr den fast så kan en bare dra den rundt servietten og feste den rundt knappen igjen (slik jeg forstod det) men det er nok mange måter å gjøre det på . Dette må prøves ;o)))



klem

Den "nye" gangen....

Da vi kjøpte huset for åtte år siden var gangen bitteliten og mørkegrønn. Innenfor lå et knøttlite gjestetoalett (også mørkegrønt ) med rosa dolokk, hehe ;o) Etter vi byggde huset har gangen blitt en del større og den stod ferdig for ca 6 mnd siden. Huset er byggd på en måte (vi tegnet det selv og fikk det fintegnet hos arkitekt) at vi kan ikke ha Hall, så det er en god gammeldags gang ;o)
Her er et knippe bilder hvis noen finner det til inspirasjon ;o) Bildene ble tatt da gangen stod ferdig så nå er den overfyllt med jakker, sko, rollerblades, sykkelhjelmer og barnevogn... Hehe, det blir jo sånn når en har barn og familie...
Enjoy ;o)











Innredningen er fra Ikea og knaggene fra Lisbeth Dahl. Barneknaggene er dåpspresang til Jonathan, kjøpt på britiske Mamas & Papas ;o)

Klem

lørdag 29. januar 2011

Gammelt skap og tips til "godsakene" ;o)

 I spisestuen har vi et gammelt skap vi har arvet. Tror det er rundt 100 år gammelt. Der har vi satt alle godsakene ;o) Vi har ikke så mye på drikkefronten at vi trenger et helt barskap men de vi har står på sølvbrett, praktisk og pent ;o) Har lurt på om jeg skulle malt skapet hvitt men jeg er så i tvil. Noen idèer???




Jeg blir veldig glad hvis DU vil følge bloggen min, da får du oppdateringer om nye innlegg ;o) Du trenger ikke ha egen blogg for å bli følger ;o)



Klem

torsdag 27. januar 2011

Slik ser huset ut nå.....

Off, er ikke så fint bilde - er så mørkt å trist ute nå.... Er fremdeles en del som må gjøres utforbi. Terrassen er ikke ferdig og trappen må flyttes. I sommer får vi forhåpentligvis lagt herregårdsstein i innkjørselen og malt det siste malings-strøket. Her gjelder det å ha tolmodighet, dån ....




Klem


onsdag 26. januar 2011

De vakkreste hotell...mimre...

 Da vi bodde i den Arabiske gulf besøkte vi ofte hoteller i helgenene. Det var helt nydelige hoteller der som er helt ulike fra dem i Norge -  med perfeksjon til minste detalj. Spesiellt for meg som er opptatt av interiør var det kjempe spennende å se hvordan de så ut både inne og ute. Hvert hotell hadde som regel  en kjempe svær flott lyskrone i hallen.. Og alle hadde Spa man kunne besøke ;o) Hver fredag kunne man gå til lunch hvor alle resturantene stillte ut til flotte buffèer av mat fra hele verden ! Dette er et knippe bilder fra to av favoritt hotellene vi besøkte. Interiøret i dem var barra helt fantastisk. Sukk......


The Four Sesons Hotel var det fineste syns jeg...Det var koselig og hadde detaljer som jeg liker ;o) Her var vi bare en fredag formiddag og spiste lunch. Eldstemann koste deg skikkelig for de hadde en stor sjokoladefontene ;o)




Sharq Hotel er ett nydelig hotell i full autentisk Arabisk stil. Her bodde vi en helg og koste oss masse;oD


Har blitt litt forandringer på bloggen også i det siste med ny mal og nye bilder i overskriften. Begynner å komme litt mer inn i "bloggeland" nå ;o) Håper dere koser dere med bildene ;o)

Klem






torsdag 20. januar 2011

Paris

 I vår går turen til Paris, gleder meg en hel haug :o)) Blir spennende å se Eifeltårnet, Louvre, Notre Dame og alle de kjente byggverkene vi har hørt så mye om. Så gleder jeg meg til å gå rundt med speilrefleksen..er nok masse nydelig å ta bilde av! Vi reiser med guttene så en dag i Euro Disney blir det nok også ;o)  Tips til handlegater, steder, butikker og markeder hvor man kan få fine og koslige interiør stæsj som får plass i kofferten motas med takk ;o) Vivre la France ;o)



Klem




onsdag 19. januar 2011

Fornemelse for vår..? ;o)




I dag strålte solen ute og en kunne nesten tro at det var vår ute, ihvertfall når en satt inne i varmen. Ute var det nok relativt kaldt ;o) Byttet ut de siste julestjernene i dag og har fått i hus en ny Madonna figur, koselig ;o) Gleder meg masse, masse til våren og lysere dager. Ha en God Kveld. Det skal jeg i klubb til gode venninner ;o)






lørdag 15. januar 2011

Nydelig til badet!

 Jeg har vært på jobb hele helgen og det har kommet inn alldeles nydelige baderoms-artikler fra Lene Bjerre Design....kjempe fine ;o))) God helg alle sammen ;o)







fredag 14. januar 2011

Blomsterkronen

 Lysekronen vi har over salongen var kjærlighet ved første blikk, hehe ;o) Den bestod av masse prestekrager som er favorittblomsten min. Nå har den hunget i taket flere år og jeg elsker den fremdeles...sukk ;o)











Koselig med bokhylle

Jeg har perioder i livet mitt hvor jeg leser masse bøker, og perioder hvor det kan går år hvor jeg ikke leser i det hele tatt.For noen få år siden kjøpte vi en bokhylle på Ikea. Den er helt enkel men har blitt en kjær ting i stuen. De bøkene vi har er vi glade i og den er koselig å dekorere i til sommer og vinter - så elsker jeg å feste wallstickers på den, har byttet noen ganger ;o). Vi har flere bokhyller i spisestuen men det er noe yndig over denne ;o)) Boksene i hyllen er fra House
Doctor. Rammen er kjøpt i Qatar.

torsdag 13. januar 2011

det er alltid lov å ønske seg ;o)

Her er noe av det jeg ønsker meg til huset i løpet av året...så får vi se...det er ALLTID lov å ønske seg ;o))


Pall fra Slettvoll...sukk.

Elsker dette sminkebordet fra Ikea, det skal inn på soverommet ;o)

Lintøy-skap

Elsker disse stolene fra Riviera Maison....



Sofaen vår er ti år gammel og helt klar for utskiftning. Dette er en jeg elsker fra Living ;o)

Da var jeg medlem av Norske ineteriørbloggere også, så finner link til bloggen min også der ;o)))))




søndag 9. januar 2011

Da var julen pakken bort for denne gang

Det er litt trist når julen pakkes bort, det blir så tomt og mørkt etter alle lys som har stått i vinduene og på juletreet. Jeg tok en tur til Bohus i går , tenkte jeg skulle finne noen nye lamper til stua for å få litt lys der hvor jeg syns det er for mørkt, men det eneste jeg endte opp med var en lampe til det nye soverommet vårt - som absolutt ikke er ferdig enda...typisk ;o) Jeg fikk nå byttet ut litt blomster i stua...men det er nå  litt spor etter julen, klarer ikke helt å slippe taket enda :o)



Det er nå litt kjekt å pynte etter julen også ;o))


En av julestjernene er byttet ut...får ta de andre når de visner..

Lysekrone til soverommet evnt til gangen oppe.



mandag 3. januar 2011

Helene Hennie

 En litt sen julegave dumpet i dag i fanget mitt av min kjære ektemann ;o) Boken Hennie Interiør av Helene Hennie. En alldeles nyyyydelig bok med masse nydelig ineteriør og insperasjon. Jeg elsker måten hun kombinerer det mørke og det lyse, og alltid i fin symetri. Liker også møblene hun har designet for Slettvoll. I kveld skal jeg kose meg .... og den skal få hedersplass i bokhylla ;o)