onsdag 26. januar 2011

De vakkreste hotell...mimre...

 Da vi bodde i den Arabiske gulf besøkte vi ofte hoteller i helgenene. Det var helt nydelige hoteller der som er helt ulike fra dem i Norge -  med perfeksjon til minste detalj. Spesiellt for meg som er opptatt av interiør var det kjempe spennende å se hvordan de så ut både inne og ute. Hvert hotell hadde som regel  en kjempe svær flott lyskrone i hallen.. Og alle hadde Spa man kunne besøke ;o) Hver fredag kunne man gå til lunch hvor alle resturantene stillte ut til flotte buffèer av mat fra hele verden ! Dette er et knippe bilder fra to av favoritt hotellene vi besøkte. Interiøret i dem var barra helt fantastisk. Sukk......


The Four Sesons Hotel var det fineste syns jeg...Det var koselig og hadde detaljer som jeg liker ;o) Her var vi bare en fredag formiddag og spiste lunch. Eldstemann koste deg skikkelig for de hadde en stor sjokoladefontene ;o)
Sharq Hotel er ett nydelig hotell i full autentisk Arabisk stil. Her bodde vi en helg og koste oss masse;oD


Har blitt litt forandringer på bloggen også i det siste med ny mal og nye bilder i overskriften. Begynner å komme litt mer inn i "bloggeland" nå ;o) Håper dere koser dere med bildene ;o)

Klem


2 kommentarer:

torbis sa...

Dette så deilig ut!
For en opplevelse det må ha vært :)

Kjempefin blogg :)

Elisabeths idyll. sa...

Tusen takk ;o) Ja, det var supert å være der, er så takknemlig for den opplevelsen ;o)))