onsdag 20. oktober 2010

Å salige ferie

Jeg fikk faktisk vondt i ørene i dag da jeg leverte han minste i barnehagen i dagmorges av den kalde vinden. Gradestokken krypper lengre og lengre nedover og viste 3 grader og da begynner tankene å flytte seg litt sørøver mot varmere bredde grader. Vi har vært så utrolig heldige å fått bodd i Qatar i Arabia det siste året og jeg merker at nå hadde det vært deilig å reist nedover igjen...ihvertfall barre en bitteliten tur  :-) Hjelper ikke så mye heller at svogeren min var i India i går natt og så soloppgangen i Taj Mahal, og snart reiser Broderen til Dubai og søss skal til Venecia.... Jeg får vel bare drømme jeg..... for det lengste jeg kommer meg er Stavanger (men det skal faktisk bli herlig barre det og  ;-) )

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Hei Elisabeth! Kjempe flott blogg. Gleder meg til å følge :-)
Eg og Heidi går på jobb i mårå, men kom innom om du vil :-)
Som du ser på bloggen min så har me fått klerna fra Tina Wodstrup. Ring viss du ikkje rekke og komme innom, så me kan legge av til deg det du vil ha :-)
God kveld!!

Elisabeths idyll. sa...

Takk for det :oDD Ennå i startfasen da :-P hehe ;o) Ja, eg kan se om eg komme innom, pip hvis dokke vil ha hjelp ;o) Ha ein goe dag, og hils te Heidi ;o))