I går hadde jeg klubb & koste meg
med gode venninner ;O))
Til dessert lagde jeg Jordær Pavlova i glass.
Jeg pleide å spise det ofte hos Haagen-Dazs
i Qatar.
Til dessert lagde jeg Jordær Pavlova i glass.
Jeg pleide å spise det ofte hos Haagen-Dazs
i Qatar.
Det er en kjempe enkelt og smaker
himmelsk frisk ;o)))
OPPSKRIFT:
Friske jordbær
Jordbær & vanilje is
Knust marengs
Kremfløte
&
Hjemmelaget jordærsaus
(kok opp bær og sukker og mix
med stavmixer, avkjøl)
Pynt med jordbær &
pikekyss.
Nå har jeg nettopp komt fra jobben, men
tidligere i dag syklet jeg og eldstemann
en liten tur til stranden.
Har arvet sykkel etter mamma og har fått
mer og mer sansen for å
tråkke rundt ;o)))
Plukket litt markblomster langs veien også
som jeg har blandet med
rosene ღ
Nå blir det litt avslappning tenker jeg,
full rulle i helgen med selskap for
lillebror som blir 2 år ;o)
HURRA ;oD
Torsdagsklem Elisabeth ;o)
4 kommentarer:
Nydelig den desserten :) Vakre bilder også!
Koselig med sykkeltur, godt at man kan nyte sensommeren også.
Her i Oslo i dag er det sol og sommer, deilig med litt sensommer. Jeg håper formen er stigende, for jeg har vært litt pjusk. Krysser fingrene for at ett glass rosévin gjør susen.
Klem
Hei
Nam nam den så virkelig god ut:)
Ha en fin kveld:)
Klem
Mmmmmm... det så GODT ut. Det skal jeg lage en gang! Flotte bilder!
Klem fra Sigrid :)
Dette må absolutt prøves da favoritten her i huset er jordbærkaken min som består av marengsbunn, krem og masse jordbær!
Dette blir en ny variant som garantert blir suksess også trenger jeg ikke stekingen.
Gleder meg til å prøve, forde om det blir med belgiske bær nå..
Klem Linn
Legg inn en kommentar